Posa-li cara a la teva publicació. Jan Pastor

Aquestes són les meves dues portades de la revista Crea. La meva revista està enfocada a la moda i el disseny tèxtil. Basant-me en l’estil de publicacions de revistes com Vogue o Harper’s Bazaar, que és un estil que m’agrada, he triat una via minimalista, on pocs elements ocupen la imatge principal. El qual ocupa tota la pàgina sencera.

Un dels objectius és allunyar el concepte de «gènere» de la moda, per tal que existeixi una comunitat més aviat andrògena a l’hora de vestir. On tothom es pugui posar la roba que més li agradi, sense cap barrera.

El públic objectiu és, principalment, la gent jove, tot i que és una revista que s’adapta força bé a tota classe de públic, ja que tracta temes d’interès universal. Busquem gent jove, amb un nivell d’estudis mitjà, i amb un nivell socioeconòmic baix-mitjà, perquè són la gent que més pot consumir aquest contingut. Ha de ser gent molt proactiva amb la tecnologia i interessada en el món de la moda.

Deja una respuesta